• Εκχύσιμο Liporase Hyaluronidase 10 της Κορέας παχιές διαλύοντας εγχύσεις φιαλιδίων
Εκχύσιμο Liporase Hyaluronidase 10 της Κορέας παχιές διαλύοντας εγχύσεις φιαλιδίων

Εκχύσιμο Liporase Hyaluronidase 10 της Κορέας παχιές διαλύοντας εγχύσεις φιαλιδίων

Λεπτομέρειες:

Place of Origin: Korea
Μάρκα: Liporase
Model Number: 1500 iu
Καλύτερη τιμή Επικοινωνία

Λεπτομερής ενημέρωση

Χώρα προέλευσης: Κορέα λειτουργία: Δερμικά υλικά πληρώσεως Dissolver
Όνομα προϊόντων: Hyaluronidase Liporase λύση Δύναμη: 1500 IU/mL
Τύπος: Εκχύσιμος Ποσότητα συσκευασίας: 10 φιαλίδια
Αποθήκευση: Θερμοκρασία δωματίου Ενεργό συστατικό: Hyaluronidase
Υψηλό φως:

Παχύ διαλύοντας Hyaluronidase Liporase

,

Hyaluronidase 10 Liporase φιαλίδια

,

Εκχύσιμη Hyaluronidase Liporase λύση

Περιγραφή προϊόντων

Περιγραφή προϊόντων:

Hyaluronidase Liporase η λύση είναι ένα Κορέα-βασισμένο στον προϊόν που περιέχει Hyaluronidase ως ενεργό συστατικό της. Είναι διαθέσιμο στις συσκευασίες 10 φιαλιδίων και πρέπει να αποθηκευτεί στη θερμοκρασία δωματίου για τη βέλτιστη απόδοση. Hyaluronidase Liporase η λύση είναι μια κατάλληλη και αξιόπιστη λύση για ποικίλες ιατρικές και καλλυντικές ανάγκες. Αυτό το προϊόν είναι ιδιαίτερα αποτελεσματικό στη μείωση των ρυτίδων και των λεπτών γραμμών, καθώς επίσης και στη διάλυση των hyaluronic όξινων υλικών πληρώσεως. Είναι επίσης ιδιαίτερα αποτελεσματικό στη μεταχείρηση των μαλακών τραυματισμών ιστού, ειδικά στο θεραπευτικό μασάζ. Η χρήση Hyaluronidase Liporase της λύσης μπορεί να παρέχει τα άριστα αποτελέσματα σε ένα σύντομο χρονικό διάστημα. Είναι επίσης ασφαλές και εύχρηστο. Αυτό το προϊόν είναι ιδανικό για καθένα που ψάχνει μια αξιόπιστη και οικονομικώς αποδοτική λύση για τις hyaluronic όξινος-σχετικές ανάγκες τους.

Χαρακτηριστικά γνωρίσματα:

  • Όνομα προϊόντων: Hyaluronidase Liporase λύση
  • Ενεργό συστατικό: Hyaluronidase
  • Χώρα προέλευσης: Κορέα
  • Αποθήκευση: Θερμοκρασία δωματίου
  • Τύπος: Εκχύσιμος
  • Λειτουργία: Δερμικό υλικό πληρώσεως Dissolver

Τεχνικές παράμετροι:

Ιδιοκτησία Αξία
Χώρα προέλευσης Κορέα
Λειτουργία Δερμικά υλικά πληρώσεως Dissolver
Τύπος Εκχύσιμος
Αποθήκευση Θερμοκρασία δωματίου
Δύναμη 1500 IU/mL
Όνομα προϊόντων Hyaluronidase Liporase λύση
Ενεργό συστατικό Hyaluronidase
Ποσότητα συσκευασίας 10 φιαλίδια

Εφαρμογές:

Hyaluronidase Liporase η λύση είναι μια δερμική λύση υλικών πληρώσεως επαγγελματικός-βαθμού dissolver που σχεδιάζεται ειδικά για τη χρήση στις ιατρικές και αισθητικές θεραπείες. Βοηθά να διαλύσει τα δερμικά υλικά πληρώσεως όπως τα hyaluronic βασισμένα στο οξύ δερμικά υλικά πληρώσεως, και να αποκαταστήσει το δέρμα στο φυσικό κράτος του. Το προϊόν είναι διαθέσιμη το 1500 δύναμη IU/mL και αποτελείται από hyaluronidase ως ενεργό συστατικό του. Είναι εκχύσιμο και πρέπει να αποθηκευτεί στη θερμοκρασία δωματίου. Hyaluronidase Liporase η λύση είναι η τέλεια επιλογή για τους ιατρικούς επαγγελματίες που ψάχνουν μια ασφαλή και αποτελεσματική δερμική λύση υλικών πληρώσεως dissolver.

Με Hyaluronidase Liporase τη λύση, οι ιατρικοί επαγγελματίες μπορούν εύκολα να διαλύσουν τα δερμικά υλικά πληρώσεως που έχουν εγχθεί πάρα πολύ βαθειά ή στις πάρα πολύ υψηλές συγκεντρώσεις. Αυτό είναι ιδιαίτερα ευεργετικό για τους ασθενείς που έχουν δοκιμάσει τις δερμικές περιπλοκές υλικών πληρώσεως όπως τα κομμάτια, οι κόνδυλοι, ή μια ανώμαλη εμφάνιση. Hyaluronidase Liporase η λύση μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για να διαλύσει τα δερμικά υλικά πληρώσεως που έχουν εγχθεί στις περιοχές που δεν είναι κατάλληλες για την επεξεργασία.

Οι ιατρικοί επαγγελματίες χρησιμοποιούν επίσης Hyaluronidase Liporase τη λύση για να διορθώσουν τις παρατυπίες χειλικού περιγράμματος, ρυθμίζουν τον όγκο των χειλιών, και για να ελαχιστοποιήσουν την εμφάνιση των ρυτίδων και των λεπτών γραμμών. Hyaluronidase Liporase η λύση είναι ένα ουσιαστικό εργαλείο για τα επιθυμητά αισθητικά αποτελέσματα στις αισθητικές επεξεργασίες.

Hyaluronidase Liporase η λύση είναι μια αξιόπιστη και ασφαλής δερμική λύση υλικών πληρώσεως dissolver που μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε ποικίλες ιατρικές και αισθητικές θεραπείες. Με την αρίστης ποιότητας δύναμη και το ενεργό συστατικό του, είναι η ιδανική επιλογή για τους ιατρικούς επαγγελματίες που ψάχνουν μια λύση επαγγελματικός-βαθμού.

Υποστήριξη και υπηρεσίες:

Hyaluronidase τεχνική υποστήριξη και υπηρεσίες λύσης

Παρέχουμε την περιεκτικές τεχνική υποστήριξη και τις υπηρεσίες για Hyaluronidase τη λύση. Οι υπηρεσίες μας περιλαμβάνουν τις πληροφορίες προϊόντων, την ανίχνευση μηχανικών βλαβών, τις αναπροσαρμογές προϊόντων, και τη υποστήριξη πελατών.

Οι τεχνικοί μας εκπαιδεύονται ιδιαίτερα και έμπειρος Hyaluronidase στη λύση και μπορούν να παρέχουν σε σας τις πιό ενημερωμένες πληροφορίες για το προϊόν. Μπορούμε επίσης να σας βοηθήσουμε να ανιχνευήσετε λάθη οποιαδήποτε ζητήματα που μπορείτε με το προϊόν και να παρέχετε σε σας τις αναπροσαρμογές προϊόντων.

Η ομάδα υποστήριξης πελατών μας είναι διαθέσιμη για να απαντήσει σε οποιεσδήποτε ερωτήσεις που μπορείτε να έχετε για Hyaluronidase τη λύση και μπορείτε να παρέχετε σε σας τους πρόσθετους πόρους και την υποστήριξη.

Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή χρειάζεστε τη βοήθεια με Hyaluronidase τη λύση, παρακαλώ μην διστάστε να μας έρθετε σε επαφή με.

Συσκευασία και ναυτιλία:

Συσκευασία και ναυτιλία

Hyaluronidase η λύση πρέπει να συσκευαστεί σε ένα καθαρό, ξηρό εμπορευματοκιβώτιο και να σταλεί στη θερμοκρασία δωματίου. Δεν πρέπει να εκτεθεί στο άμεσο φως του ήλιου ή τις ακραίες θερμοκρασίες. Το προϊόν πρέπει να αποθηκευτεί σε μια δροσερή, ξηρά, σκοτεινή θέση και να κρατηθεί μακρυά από το άμεσο φως του ήλιου. Όλα τα υλικά συσκευασίας πρέπει να σφραγιστούν ασφαλώς για να αποτρέψουν τη μόλυνση.

Θέλετε να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με αυτό το προϊόν
Ik ben geïnteresseerd Εκχύσιμο Liporase Hyaluronidase 10 της Κορέας παχιές διαλύοντας εγχύσεις φιαλιδίων θα μπορούσατε να μου στείλετε περισσότερες λεπτομέρειες όπως τύπος, μέγεθος, ποσότητα, υλικό κ.λπ.
Ευχαριστώ!
Wachten op je antwoord.