• Μειώστε τις ρυτίδες 100 μονάδες Botulinum μια έγχυση τοξινών
  • Μειώστε τις ρυτίδες 100 μονάδες Botulinum μια έγχυση τοξινών
Μειώστε τις ρυτίδες 100 μονάδες Botulinum μια έγχυση τοξινών

Μειώστε τις ρυτίδες 100 μονάδες Botulinum μια έγχυση τοξινών

Λεπτομέρειες:

Τόπος καταγωγής: JINAN, ΚΊΝΑ
Μάρκα: skinject

Πληρωμής & Αποστολής Όροι:

Ποσότητα παραγγελίας min: 1
Τιμή: $50/bottle
Συσκευασία λεπτομέρειες: Φύλλο αλουμινίου αργιλίου + χαρτοκιβώτιο
Χρόνος παράδοσης: 4-6 ημέρες εργασίας
Όροι πληρωμής: L/C, D/A, D/P, T/T, Western Union, MoneyGram
Δυνατότητα προσφοράς: 10000 κομμάτια το χρόνο
Καλύτερη τιμή Επικοινωνία

Λεπτομερής ενημέρωση

Επίδραση χρήσης: μειώστε τις ρυτίδες Όνομα προϊόντων: Ρυτίδα που αφαιρεί τον τύπο 100 μονάδες
Τύπος: Τύπος Α Μονάδα: 100 ΜΟΝΑΔΕΣ
Χρήση: Αραιωμένος με κανονικό αλατούχο 2ml ~ 2.5ml Ζωή του προϊόντος στο ράφι: Δύο έτη
Χρώμα: Άσπρος Αποθήκευση: κατεψυγμένος
Υψηλό φως:

100 μονάδες botulinum μια έγχυση τοξινών

,

skinject botulinum μια έγχυση τοξινών

,

botulinum τοξίνη για τις ρυτίδες

Περιγραφή προϊόντων

Ρυτίδα που αφαιρεί τον τύπο 100 μονάδες

Εισαγωγή σε :

Η ομορφιά αφαίρεσης ρυτίδων εγχύσεων χρησιμοποιεί τους βιολογικούς παράγοντες ενός μικρού ποσού για την πολυσημειακή υποδόρια έγχυση στο πρόσωπο, το οποίο μπορεί ακριβώς να αποβάλει τις πυκνές μικρές ρυτίδες στο πρόσωπο σε σύντομο χρονικό διάστημα και να καταστήσει το δέρμα λαμπρό και ελαστικό. Η έγχυση για την αφαίρεση ρυτίδων μπορεί αποτελεσματικά να αποβάλει τα ενοχλητικά σημάδια στο μέτωπο, τα φρύδια, το εξωτερικό canthus, τα μάγουλα, τις γωνίες του στόματος, του λαιμού, κ.λπ.

Όνομα προϊόντων
Χρήση Αραιωμένος με κανονικό αλατούχο 2ml ~ 2.5ml
Τύπος τύπος Α
Επίδραση χρήσης μειώστε τις ρυτίδες

Η Botulinum τοξίνη παράγεται από ένα βακτηρίδιο αποκαλούμενο clostridium botulinum. Είναι μια πρωτεΐνη που χαλαρώνει τις ίνες μυών.

Η Botulinum τοξίνη μεταχειρίζεται lieffectively τις ρυτίδες και βρίσκεται στην ανώτερη τη πρώτη φάση του προσώπου χωρίς πάγωμα, κατά έλεγχο της δομής εγχύσεων. Αυτό είναι η βασική ρυτίδα μισθών στην κορυφή του προσώπου, το οποίο μπορεί από άλλους να φροντίσει εάν είναι απαραίτητο (υλικό πληρώσεως, plexr, βελόνα που φορμάρουν)

Μειώστε τις ρυτίδες 100 μονάδες Botulinum μια έγχυση τοξινών 0

Μειώστε τις ρυτίδες 100 μονάδες Botulinum μια έγχυση τοξινών 1

Η Botulinum τοξίνη μεταχειρίζεται αποτελεσματικά τις ρυτίδες που βρίσκονται στο ανώτερο τρίτο του επιπέδου του προσώπου χωρίς πάγωμα των διαφορετικών ιδιοτήτων χαλάρωσης έκφρασης του προσώπου.

Επίδραση χρήσης:

Μειώστε τις ρυτίδες 100 μονάδες Botulinum μια έγχυση τοξινών 2

FAQ:
1. Ποια είναι τα οφέλη του δερμικού υλικού πληρώσεως Skinject;
Το εκχύσιμο δερμικό υλικό πληρώσεως Skinject είναι μια εκχύσιμη μορφή φυσικού, βασισμένη στο βιοδιασπάσιμο, nonanimal εκτάριο και παράγεται biosynthtically. Δεν υπάρχει καμία ανάγκη για τη δοκιμή αλλεργίας.
Οι εκχύσιμες δερμικές εγχύσεις υλικών πληρώσεως Skinject παρέχουν έναν εύκολο τρόπο να μειωθεί η εμφάνιση των του προσώπου ρυτίδων, να αυξηθεί η σύνθεση κολλαγόνων και να λειαθεί το δέρμα για ένα βλέμμα naturel youthfull και μια άμεση ορατή επίδραση.

2. Πώς δερμικά προϊόντα υλικών πληρώσεως Skinject injecte;
Η διαδικασία είναι απλή και διαρκεί λιγότερο από 30 λεπτά. Ανάλογα με την περιοχή που αντιμετωπίζεται, μια μικρή τοπική αναισθησία θα μπορούσε να εκτελεσθεί για να αυξήσει την άνεσή σας. Τα υλικά πληρώσεως Skinject εγχέονται στο δέρμα χρησιμοποιώντας μια πολύ λεπτή ειδική βελόνα. Η διόρθωση βλέπει αμέσως.

3. Υπάρχουν οποιεσδήποτε πιθανές παρενέργειες;
Τα αποτελέσματα είναι αμέσως ορατά. Μετά από την επεξεργασία με Skinject τις σχετικές αντιδράσεις μπορεί να εμφανιστεί, όπως κάποιες ήπιες διόγκωση και ερυθρότητα. Αυτοί επιλύονται συνήθως αυθόρμητα μετά από μερικές ώρες. Οι περισσότεροι ασθενείς μπορούν να επαναλάβουν τις κανονικές δραστηριότητές τους αμέσως μετά από τη θεραπεία. Διαρκεί συνήθως 1-2 ημέρες για το δέρμα για να επιστρέψει στην ύπαρξη

4. Πόσο καιρό τα εκχύσιμα δερμικά υλικά πληρώσεως Skinject στο τέλος;
Τα αποτελέσματα της επεξεργασίας με Skinject είναι μακράς διαρκείας αλλά μη μόνιμα. Τα μεμονωμένα αποτελέσματα θα εξαρτηθούν από ποικίλους παράγοντες, π.χ. θέση της εφαρμογής, και η ηλικία του ασθενή, ο τύπος δερμάτων, οι όροι δερμάτων, ο μεταβολισμός και ο τρόπος ζωής. Στις περισσότερες περιπτώσεις η επίδραση διαρκεί για 6 - 24 μήνες.

5. Πώς θα έπρεπε να συμπεριφερθώ μετά από την επεξεργασία;
Μην εκθέστε την αντιμετωπισμένη περιοχή σας για 3-4 ημέρες στην έντονο θερμότητα ή το κρύο. Κατά τη διάρκεια αυτού του χρονικού πλαισίου πρέπει να αποφύγετε το οινόπνευμα, τις συνόδους και την ηλιοθεραπεία σαουνών. Μην τρίψτε την αντιμετωπισμένη περιοχή.

Θέλετε να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με αυτό το προϊόν
Ik ben geïnteresseerd Μειώστε τις ρυτίδες 100 μονάδες Botulinum μια έγχυση τοξινών θα μπορούσατε να μου στείλετε περισσότερες λεπτομέρειες όπως τύπος, μέγεθος, ποσότητα, υλικό κ.λπ.
Ευχαριστώ!
Wachten op je antwoord.