• Ορός Mesotherapy μπουκαλιών για να ισχύσει να καθαριστεί το δέρμα
 • Ορός Mesotherapy μπουκαλιών για να ισχύσει να καθαριστεί το δέρμα
 • Ορός Mesotherapy μπουκαλιών για να ισχύσει να καθαριστεί το δέρμα
Ορός Mesotherapy μπουκαλιών για να ισχύσει να καθαριστεί το δέρμα

Ορός Mesotherapy μπουκαλιών για να ισχύσει να καθαριστεί το δέρμα

Λεπτομέρειες:

Place of Origin: China
Μάρκα: Hyamely
Model Number: Meso 18AA+/Meso 18AA/Meso 3AA+/ Meso Basic
Καλύτερη τιμή Επικοινωνία

Λεπτομερής ενημέρωση

Χρήση: Ισχύστε να καθαρίσετε το δέρμα συσκευασία: Μπουκάλι
Λειτουργίες: Ενυδάτωση, αντι-γήρανση, δέρμα που λαμπρύνει, σταθεροποίηση Τύποι δέρματος: Όλοι οι τύποι δερμάτων
Συστατικά: Hyaluronic οξύ, βιταμίνη C, κολλαγόνο, πεπτίδια, εκχυλίσματα φυτού Χώρα/περιοχή της κατασκευής: ΚΙΝΑ
Όγκος: 10ml Γένος: Για άνδρες και για γυναίκες
Υψηλό φως:

Καθαρός ορός Mesotherapy δερμάτων

,

Ορός Mesotherapy μπουκαλιών

Περιγραφή προϊόντων

Περιγραφή προϊόντων:

Η λύση Mesotherapy είναι ένα επαναστατικό προϊόν ότι οι βοήθειες βελτιώνουν την εμφάνιση του δέρματος. Σχεδιάζεται συγκεκριμένα για το πρόσωπο, το λαιμό, και το σώμα, και έρχεται σε ένα μπουκάλι 10ml. Έχει μια τριών ετών ημερομηνία λήξης και είναι κατάλληλο και για τους άνδρες και για τις γυναίκες. Αυτή η υψηλής ποιότητας και καινοτόμος λύση περιέχει το μέσο βασικό, μέσο ορό, και το μέσο ορό, οι οποίοι αποδεικνύονται κλινικά για να μειώσουν τα σημάδια της γήρανσης και να βελτιώσουν την υγεία δερμάτων. Βοηθά να μειώσει τις ρυτίδες, τις λεπτές γραμμές, τους σκοτεινούς κύκλους, και άλλα σημάδια της γήρανσης παρέχοντας την υδάτωση και την τροφοδότηση στο δέρμα. Με την κανονική χρήση, βοηθά στο rejuvenate το δέρμα και αποκαθιστά τη νεανική πυράκτωσή του. Είναι εύκολο να ισχύσει και τα αποτελέσματα μπορούν να δουν μέσα σε μερικές ημέρες.

Χαρακτηριστικά γνωρίσματα:

 • Όνομα προϊόντων: Λύση Mesotherapy
 • Ημερομηνία λήξης: 3 έτη
 • Χρήση: Ισχύστε να καθαρίσετε το δέρμα
 • Γένος: Για άνδρες και για γυναίκες
 • Συσκευασία: Μπουκάλι
 • Ηλικιακή ομάδα: Ενήλικοι
 • Μέσο 18AA
 • Μέσο 18AA+
 • Μέσο 18AA+S

Τεχνικές παράμετροι:

Παράμετρος Αξία
Όνομα προϊόντων Λύση Mesotherapy
Ημερομηνία λήξης 3 έτη
Συστατικά Hyaluronic οξύ, βιταμίνη C, κολλαγόνο, πεπτίδια, εκχυλίσματα φυτού
Λειτουργίες Ενυδάτωση, αντι-γήρανση, δέρμα που λαμπρύνει, σταθεροποίηση
Συσκευασία Μπουκάλι
Τύποι δερμάτων Όλοι οι τύποι δερμάτων
Χώρα/περιοχή της κατασκευής Κίνα
Όγκος 10ml
Γένος Για άνδρες και για γυναίκες
Χρήση Ισχύστε να καθαρίσετε το δέρμα
Διατύπωση Υγρό
Ειδική διατύπωση Μέσο 18AA, μέσος βασικός, μέσος ορός

Εφαρμογές:

Εισαγωγή της επαναστατικής λύσης Hyamely Mesotherapy. Συνδυάζοντας το καλύτερο της σύγχρονης τεχνολογίας με τα φυσικά συστατικά, αυτή η λύση Mesotherapy είναι η τέλεια λύση για όλους τους τύπους δερμάτων. Μέσο 18AA+ και μέσο 18AA μας παρέχουν μια βαθιά επίδραση ενυδάτωσης, ενώ μέσο 3AA+ και μέσος βασικός μας παρέχουν μια έντονη rejuvenating επίδραση.

Αυτή η λύση Mesotherapy είναι κατάλληλη για το πρόσωπο, το λαιμό και το σώμα, με μια ζωή του προϊόντος στο ράφι τριών ετών. Κατασκευασμένο στην Κίνα, αυτό το προϊόν γίνεται με τα υψηλότερα ποιοτικά συστατικά, και σχεδιάζεται συγκεκριμένα για εκείνους με το ευαίσθητο δέρμα. Εάν ψάχνετε μια βαθιά επίδραση ενυδάτωσης ή μια έντονη αναζωογόνηση, η λύση Mesotherapy Hyamely είναι η τέλεια επιλογή.

Η λύση Mesotherapy του Hyamely είναι η τέλεια λύση για την αποκατάσταση υγρασίας και της ομορφιάς του δέρματός σας της φυσικής. Δώστε στο δέρμα σας την τροφοδότηση που χρειάζεται με την επαναστατική λύση Mesotherapy μας.

Προσαρμογή:

Προσαρμοσμένη λύση Mesotherapy

Εμπορικό σήμα: Hyamely

Πρότυπος αριθμός: Μέσο 18AA+, μέσο 18AA, μέσο 3AA+, μέσος βασικός

Θέση προέλευσης: Κίνα

Διατύπωση: Υγρό

Συστατικά: Hyaluronic οξύ, βιταμίνη C, κολλαγόνο, πεπτίδια, εκχυλίσματα φυτού

Ηλικιακή ομάδα: Ενήλικοι

Όγκος: 10ml

Συσκευασία: Μπουκάλι

Ενισχύστε την ομορφιά σας με μέσο βασικό, μέσο 18AA, και το μέσο ορό.

Η λύση Mesotherapy του Hyamely είναι ο τέλειος τρόπος να βελτιωθεί το δέρμα σας. Με μέσο βασικό, μέσο 18AA, και το μέσο ορό, μπορείτε να απολαύσετε τα οφέλη ενός μοναδικού μίγματος του Hyaluronic οξέος, της βιταμίνης C, του κολλαγόνου, των πεπτιδίων, και των εκχυλισμάτων φυτού. Αυτός ο συνδυασμός θα βοηθήσει να μειώσει τις λεπτές γραμμές και τις ρυτίδες, να βελτιώσει τον τόνο δερμάτων και τη σύσταση, και να σας δώσει μια νεανική πυράκτωση. Και με το μπουκάλι 10ml της, μπορείτε να πάρετε αυτό το προϊόν με σας οπουδήποτε πηγαίνετε.

Δοκιμάστε τα οφέλη της λύσης Mesotherapy Hyamely.

Δοκιμάστε τα ισχυρά οφέλη της λύσης Mesotherapy Hyamely. Με τον ισχυρό συνδυασμό της Hyaluronic οξέος, βιταμίνης C, κολλαγόνου, πεπτιδίων, και εκχυλισμάτων φυτού, μπορείτε να κοιτάξετε και να αισθανθείτε τα έτη νεώτερα. Απολαύστε το βελτιωμένους τόνο και τη σύσταση δερμάτων, και μειώστε τις λεπτές γραμμές και τις ρυτίδες. Και με το κατάλληλο μπουκάλι 10ml της, μπορείτε να το πάρετε με σας οπουδήποτε πηγαίνετε.

Συσκευασία και ναυτιλία:

Συσκευασία και ναυτιλία για τη λύση Mesotherapy

Στη λύση Mesotherapy, προσπαθούμε να εξασφαλίσουμε το χρηματοκιβώτιο και να εξασφαλίσουμε την παράδοση όλων των προϊόντων μας. Παίρνουμε τη μεγάλη προσοχή για να εξασφαλίσουμε ότι τα όλα προϊόντα μας συσκευάζονται ασφαλώς και στέλνονται στον προορισμό τους.

Η διαδικασία ναυτιλίας μας αρχίζει με την προσεκτική επιλογή του σωστού υλικού συσκευασίας για το προϊόν. Χρησιμοποιούμε μόνο υψηλός - ποιοτικά υλικά για να εξασφαλίσουμε ότι τα προϊόντα μας προστατεύονται κατά τη διάρκεια της διέλευσης. Η συσκευασία μας έχει ως σκοπό να κρατήσει το χρηματοκιβώτιο προϊόντων από τη ζημία, και να μειώσει τον κίνδυνο μόλυνσης.

Μόλις συσκευαστεί ασφαλώς το προϊόν, χρησιμοποιούμε τους αξιόπιστους στέλνοντας συνεργάτες για να εξασφαλίσουμε ότι το προϊόν παραδίδεται ακίνδυνα στον προορισμό του. Ακολουθούμε τις όλες αποστολές μας για να εξασφαλίσουμε ότι φθάνουν εγκαίρως και στον τέλειο όρο.

Θέλετε να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με αυτό το προϊόν
Ik ben geïnteresseerd Ορός Mesotherapy μπουκαλιών για να ισχύσει να καθαριστεί το δέρμα θα μπορούσατε να μου στείλετε περισσότερες λεπτομέρειες όπως τύπος, μέγεθος, ποσότητα, υλικό κ.λπ.
Ευχαριστώ!
Wachten op je antwoord.