• Καλλυντικός τύπος μια Botulinum τοξίνη για το λεπτούς πρόσωπο και τους ώμους αντι ρυτίδων χαλάρωσης μυών
Καλλυντικός τύπος μια Botulinum τοξίνη για το λεπτούς πρόσωπο και τους ώμους αντι ρυτίδων χαλάρωσης μυών

Καλλυντικός τύπος μια Botulinum τοξίνη για το λεπτούς πρόσωπο και τους ώμους αντι ρυτίδων χαλάρωσης μυών

Λεπτομέρειες:

Place of Origin: China
Μάρκα: Korea Botulax
Πιστοποίηση: CE
Model Number: 100units

Πληρωμής & Αποστολής Όροι:

Minimum Order Quantity: 1
Τιμή: $35
Delivery Time: 5-9 Days
Payment Terms: Alibaba/Western Uion/Money Gram/Bank Transfer
Καλύτερη τιμή Επικοινωνία

Λεπτομερής ενημέρωση

λειτουργία: Λεπτοί πρόσωπο και ώμοι αντι ρυτίδων χαλάρωσης μυών όνομα: Botulinum τοξίνη της Κορέας
Θερμοκρασία αποθήκευσης: 2-8°C Διάρκεια: 4~6 μήνες
Αλατούχος: Προσθέστε 2.5ml αλατούχο Ζωή του προϊόντος στο ράφι: 3 έτη
Πηγή: Clostridium Botulinum Τύπος: Τύπος Α
Υψηλό φως:

Λεπτή έγχυση προσώπου

,

Καλλυντικός τύπος μια Botulinum τοξίνη

,

Η αντι ρυτίδα δακτυλογραφεί μια Botulinum τοξίνη

Περιγραφή προϊόντων

Περιγραφή προϊόντων:

Η Botulinum τοξίνη της Κορέας είναι μια τοξίνη αφαίρεσης ρυτίδων. Έρχεται με μορφή σκονών και προστίθεται με την αλατούχο λύση 2.5ml που χρησιμοποιείται για την καλλυντική εφαρμογή. Αυτή η τοξίνη αφαίρεσης ρυτίδων έχει μια ζωή του προϊόντος στο ράφι 3 ετών, που κάνουν το ένα ιδανικό προϊόν για εκείνους που κοιτάζουν για να μειώσει τις ρυτίδες και να κρατήσει το δέρμα τους νέα. Η Botulinum τοξίνη της Κορέας είναι μια αξιόπιστη και ένας αποτελεσματικός τρόπος να μειωθούν οι ρυτίδες και να κρατηθεί το δέρμα σας νεανική και όμορφη.

Χαρακτηριστικά γνωρίσματα:

  • Όνομα προϊόντων: Botulinum τοξίνη της Κορέας
  • Μορφή: Σκόνη
  • Πηγή: Clostridium Botulinum
  • Ζωή του προϊόντος στο ράφι: 3 έτη
  • Τύπος: Τύπος Α, 100 μονάδες

Τεχνικές παράμετροι:

Ιδιοκτησία Αξία
Όνομα Botulinum τοξίνη της Κορέας
Τύπος Τύπος Α
Μορφή Σκόνη
Όγκος 100 μονάδες
Λειτουργία Λεπτοί πρόσωπο και ώμοι αντι ρυτίδων χαλάρωσης μυών
Αλατούχος Προσθέστε 2.5ml αλατούχο
Εφαρμογή Καλλυντικό
Ζωή του προϊόντος στο ράφι 3 έτη
Ναυτιλία Τσάντα πάγου
Θερμοκρασία αποθήκευσης 2-8°C

Εφαρμογές:

Η Botulinum τοξίνη της Κορέας Botulax, με τον πρότυπο αριθμό 100units, είναι ένα προϊόν Allergan που πιστοποιείται από το CE. Προέρχεται από το clostridium Botulinum και που ταξινομείται ως Type Α. Αυτό το προϊόν χρησιμοποιείται κυρίως για τα καλλυντικά, και στέλνεται στην τσάντα πάγου. Η ελάχιστη ποσότητα διαταγής είναι 1, και η τιμή είναι $35. Ο χρόνος παράδοσης είναι 5-9 ημέρες, με τους όρους πληρωμής Alibaba/του δυτικού γραμμαρίου Uion/χρημάτων/της μεταφοράς τράπεζας.

Η Botulinum τοξίνη της Κορέας Botulax είναι ένα ασφαλές και αποτελεσματικό εμπορικό σήμα Allergan , με την πιστοποίηση CE και την ταξινόμηση τύπων Α. Η πηγή αυτού του προϊόντος είναι clostridium Botulinum, και χρησιμοποιείται κυρίως για καλλυντικούς λόγους. Η ελάχιστη ποσότητα διαταγής είναι 1, και η τιμή είναι $35. Ο χρόνος παράδοσης 5-9 ημερών είναι γρήγορος και κατάλληλος, και οι όροι πληρωμής είναι εύκαμπτοι. Αυτό το προϊόν στέλνεται στην τσάντα πάγου για να εξασφαλίσει τη φρεσκάδα και την ασφάλεια.

Προσαρμογή:

Εάν ψάχνετε μια αποτελεσματική, ασφαλή και μακράς διαρκείας λύση στις ρυτίδες, Allergan είναι η τέλεια επιλογή. Η Κορέα μας Botulax 100 μονάδες τύπων Α είναι μια top-notch τοξίνη αφαίρεσης ρυτίδων με μια προέλευση της Κίνας. Εγκρίνεται από το CE και προσφέρει τη χαλάρωση μυών, την αντι-ρυτίδα, και το λεπτούς πρόσωπο και τους ώμους κατά μια διάρκεια 4-6 μηνών.

Αυτό το Allergan έρχεται με μια ελάχιστη ποσότητα διαταγής 1 και μια τιμή $35. Ο χρόνος παράδοσης είναι μέσα σε 5-9 ημέρες, και οι όροι πληρωμής είναι διαθέσιμοι μέσω Alibaba, της Western Union, του γραμμαρίου χρημάτων, και της μεταφοράς τραπεζών. Το προϊόν αποθηκεύεται σε μια τσάντα πάγου και πρέπει να αποθηκευτεί σε μια θερμοκρασία 2-8°C.

Για μια ασφαλή και αξιόπιστη τοξίνη αφαίρεσης ρυτίδων, Allergan είναι η τέλεια επιλογή. Πάρτε δικών σας τώρα και απολαύστε μια ρυτίδα-ελεύθερη ζωή!

Υποστήριξη και υπηρεσίες:

Botulinum τεχνική υποστήριξη & υπηρεσίες τοξινών

Παρέχουμε τη τεχνική υποστήριξη και τις υπηρεσίες για τα Botulinum προϊόντα τοξινών. Η πεπειραμένη ομάδα εμπειρογνωμόνων μας μπορεί να σας βοηθήσει με οποιεσδήποτε ερωτήσεις που να έχετε για το προϊόν, από την επιλογή προϊόντων στη χρήση.

  • Συμβουλές επιλογής προϊόντων
  • Καθοδήγηση χρήσης
  • Βοήθεια ανίχνευσης μηχανικών βλαβών
  • Μέρη αντικατάστασης
  • Υπηρεσίες συντήρησης και επισκευής

Πρόκειται εδώ να σας βοηθήσουμε να πάρετε των περισσότερων από τα Botulinum προϊόντα τοξινών σας. Μας ελάτε σε επαφή με για να μάθετε σήμερα περισσότερων για τη τεχνική υποστήριξη και τις υπηρεσίες μας.

Συσκευασία και ναυτιλία:

Συσκευασία και ναυτιλία της Botulinum τοξίνης

Η συσκευασία και η ναυτιλία της Botulinum τοξίνης είναι εξαιρετικά σημαντικές για την ασφάλεια και την ποιότητά της. Το προϊόν πρέπει να αντιμετωπιστεί με εξαιρετική προσοχή και προσοχή κατά τη συσκευασία και το ναυτιλία.

Η συσκευασία της Botulinum τοξίνης πρέπει να γίνει σε ένα χρηματοκιβώτιο και να εξασφαλίσει τον τρόπο. Το προϊόν πρέπει να σφραγιστεί σε ένα leak-proof εμπορευματοκιβώτιο και να ονομαστεί κατάλληλα και ασφαλώς. Το εμπορευματοκιβώτιο πρέπει επίσης να ονομαστεί με το όνομα προϊόντων, τον αριθμό μερών, την ημερομηνία λήξης, και τους όρους αποθήκευσης.

Κατά ναυτιλία, Botulinum την τοξίνη πρέπει να μεταφερθεί σύμφωνα με τις οδηγίες και τους κανονισμούς του μεταφορέα. Το προϊόν πρέπει να σταλεί στα καλά-μονωμένα εμπορευματοκιβώτια με τον κατάλληλο έλεγχο θερμοκρασίας για να εξασφαλίσει ότι το προϊόν δεν εκτίθεται στις ακραίες θερμοκρασίες. Το προϊόν πρέπει επίσης να σταλεί χωρίς έκθεση στο άμεση φως του ήλιου ή τη απευθείας επαφή με την υγρασία.

Η Botulinum τοξίνη πρέπει να σταλεί με την επαρκή τεκμηρίωση, όπως ένα πιστοποιητικό της ανάλυσης (COA) ή το πιστοποιητικό της αυθεντικότητας (COA). Τα έγγραφα πρέπει επίσης να περιλάβουν την προέλευση του προϊόντος, του ονόματος και της διεύθυνσης του κατασκευαστή, και της ημερομηνίας της κατασκευής.

FAQ:

Q1: Τι είναι Botulinum τοξίνη;

Α1: Η Botulinum τοξίνη είναι μια καθαρισμένη πρωτεΐνη που χρησιμοποιείται για να μεταχειριστεί διάφορες ιατρικές καταστάσεις, όπως τις ρυτίδες, τους σπασμούς μυών, και τον υπερβολικό ιδρώτα. Πωλείται με το εμπορικό σήμα Κορέα Botulax με έναν πρότυπο αριθμό του 100units.

Q2: Πού η Botulinum τοξίνη γίνεται;

A2: Η Botulinum τοξίνη γίνεται στην Κίνα και έχει πιστοποιηθεί από το CE.

Q3: Πόσο η Botulinum τοξίνη κοστίζει;

A3: Η Botulinum τοξίνη είναι διαθέσιμη στην αγορά για $35.

Q4: Ποια είναι η ελάχιστη ποσότητα διαταγής Botulinum τοξίνης;

A4: Η ελάχιστη ποσότητα διαταγής για τη Botulinum τοξίνη είναι 1.

Q5: Πόσο καιρό η παράδοση παίρνει;

A5: Ο χρόνος παράδοσης για τη Botulinum τοξίνη είναι 5-9 ημέρες. Η πληρωμή γίνεται αποδεκτή μέσω Alibaba, της Western Union, του γραμμαρίου χρημάτων, και της μεταφοράς τράπεζας.

Θέλετε να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με αυτό το προϊόν
Ik ben geïnteresseerd Καλλυντικός τύπος μια Botulinum τοξίνη για το λεπτούς πρόσωπο και τους ώμους αντι ρυτίδων χαλάρωσης μυών θα μπορούσατε να μου στείλετε περισσότερες λεπτομέρειες όπως τύπος, μέγεθος, ποσότητα, υλικό κ.λπ.
Ευχαριστώ!
Wachten op je antwoord.